Realizare , Creare magazin online

Realizam magazine online complet optimizate

Cu o rapida expansiunea a serviciilor de internet, comertul are tendinta sa tina pasul cu evolutia. Tot mai multe produse se vand prin intermediul unui magazin online.

Internetul a revoluționat modul in care facem cumparaturi. Datorita unor avantaje și beneficii atat pentru cumparatori, cat si pentru comenrcianti, tot mai mulți oameni prefer sa achizitioneze online produsele si serviciile pe care altfel le-ar fi cumparat de la un magazine fizic. Un magazin online ofera posibilitatea clientilor sa comande produse sau servicii direct de pe site-ul web, utilizand sisteme automate de comanda si procesare a platilor.

Dupa  6 ani de experienta  acumulata în proiectarea site-urilor eCommerce concentrate pe experienta utilizatorilor, am reusit sa întelegem ce îi determina si motiveaza pe clienti sa cumpere online si ce reprezinta o tranzactie încheiata cu succes pentru ambele parti.

Industria de comert electronic va continua sa evolueze în urmatorii ani, la fel cum si comertul mobil continua sa creasca. De aceea este foarte important sa acordam o atentie deosebita experientelor de shopping personalizate si targetate pe clienti, astfel încat sa gaseasca si sa cumpere mai usor exact ceea ce-si doresc. Shop-urile pe care le cream fac din vanzarea online o experienta simpla, usor de utilizat, au un aer captivant, informativ, dar nu incarcat.

A avea un magazin online care vinde nu tine de noroc !
Crearea unui magazin online dupa o analiza si un reserch a pietei si a statisticilor din nisa respectiva, duc la alegerea celor mai bune solutii pentru dumeavoastra si afacerea dumneavoastra .
Oferim o gama larga de metode inovative pentru a customiza si adauga valoarea experientei cumparatorului pentru a va asigura ca acesta revine

Design adaptabil

Dinamismul unui site web permite adaptarea tuturor formelor de media digitala. Pe scurt, este un design responsive care permite accesarea si intrebuintarea unui site folosind orice fel de dispozitiv mobil. Layoutul respectivului site este adaptat in functie de display in asa fel incat sa se afiseze in mod corect si atragator pe orice ecran folosit.

Intr-o piata online in care comenzile provenite de pe telefon si tableta sunt in crestere este important ca magazinul online sa fie responsive , pentru a putea prezenta produsele in cea mai buna maniera!

 

Platforme optimizate

Magazin online Woocommerce

Construim site-uri eCommerce  ( magazine online ) folosind platforma Wordpress, cu un backend robust, intuitiv si usor administrabil pentru magazinele online. Folosim Wordpress pentru a crea aplicatii flexibile si orientate spre nevoile de prezentare, dar si de administrare Avantajele acestei platforme sunt: securitatea avansata, flexibilitatea modulelor, capacitatea de a fi adaptata oricarui tip de cerinta.

Wordpress este o platforma open source, creata de o comunitate mare de developeri web si ofera astfel oportunitati excelente de extindere. Din cauza multiplelor sale caracteristici (managementul site-ului, Analytics si raportare, SEO, managementul de cataloage, comert mobil, verificari, plati, managementul comenzilor, conturi ale clientilor etc.), este flexibila în crearea de site-uri web de ultima generatie.

+Functionalitati si avantaje magazin online

  • Optiuni de livrare acordate din interfata de administrare
  • Calculul automat costuri livrare si transport
  • Comenzile sunt administrate in backend
  • modificare stare

(  comanda preluata, comanda livrata, etc.)

  • datele comenzii sunt salvate, si sunt trimise automat prin e-mail catre ambele parti
  • cupoane de reduceri:

Procent discount sau suma fixa, valabile o singura data sau pentru un interval ales

  • Inregistrare on- line, clienti noi
  • Customer Management Group

( clienti obisnuiti, reselleri – preturi speciale si reduceri)

  • Newsletter usor de integrat in alte platforme
  • Utilizatorii inregistrati pot stoca in siguranta datele

Solicitati o oferta personalizata

FACEBOOK

1100

Google+

TOP