Realizare , creare site web

Realizam site-uri web optimizate , folosind tehnologii de ultima generatie...

Crearea unui site web  bine gandit reprezinta cea mai eficienta si totodata cea mai rentabila metoda de promovare a unei firme in mediul online.

Astazi site-ul web a devenit o necesitate vitala a tututor afacerilor. Majoritatea cautarilor se fac acum online si existenta unui site web profesionist este o garantie a seriozitatii unei firme.

Totusi, un site web serveste unui scop practic: transmiterea eficienta a informatiei. Nu uitati nici o clipa ca site-ul web al firmei dumneavoastra este o investitie care trebuie sa va aduca profit. Nu este o moda, un moft sau o cheltuiala pe care trebuie s-o faceti doar pentru ca au facut-o si altii.

     Suntem axati pe realizarea site - urilor web curate si in acelasi timp moderne, cu o abordare coloristica dar care mentine  aceeasi linie cu brandul. 

     Site-urile ies in evidena prin simplitate si claritate , orientarea catre o experienta placuta, practica si care pot fi folosite pe orice tip de dispozitiv.

     Fie ca este vorba de un website clasic, de prezentare a companiei, a echipei si a serviciilor, fie ca este vorba de o aplicatie creativa, website - ul reprezinta un fel de “sediu” online al oricarei companii, asa cum vorbim de sediul social si de punctual de lucru.

     De aceea putem spune ca un site web bine realizat, impreuna cu un continut relevant, interesant si in pas cu ultimele tendinte este cheia spre succes .
Un site web reprezinta imaginea dumnevoastra in mediul online, din acest motiv, acesta trebuie sa prezinte incredere si performanta

+ Ce functionalitati au site-urile create ?

... o mica parte din functionalitatile de care beneficiati GRATUIT

Tinem la imaginea noastra de aceea ne axam pe calitate optima in serviciile oferite. Strategia noastra este de a mentine solutia pe care o oferim la o calitate superioara.
Realizarea unui site web oficial al companiei reflecta branding-ul personal de companie, misiunea, valorile, pozitionarea in cadrul pietei specifice, echipa.

Modul in care alegeti sa fie structurat si realizat site-ul web al companiei sau al marcii pe care o promovati reflecta viziunea proprie si este nevoie ca aceasta sa fie transmisa mai departe corect, coerent, agreabil si usor catre clienti.

Indiferent de scopul urmarit (crearea unui site web memorabil, implementarea unor functionalitati de baza sau avansate, livrarea informatiilor rapid, optimizat si eficient) etapa de creatie / web design diferentiaza comportamentul vizitatorului.

Oferim clientilor nostri servicii complete pentru prezenta online si ne adaptam pentru fiecare nivel de afacere, oferind servicii de realizare site web conform necesitatilor fiecarui client.

Adaptabil

pentru ca vizitatorii sa poata parcurge in conditii optime site-ul. De pe PC, laptop, tableta sau smartphone, site-ul va fi afisat intr-o forma perfecta.

Pagina contact

realizarea unei pagini de contact de calitate. Incorporam harta pentru a defini locatia companiei, includem formular de contact si alte detalii.

Galerie imagini

Modulul de galerie de imagini va permite introducerea unui numar nelimitat de poze in site.

Administrabil

Fiecare site realizat beneficiaza de panou de administrare inclus pentru o manageriere rapida si eficienta

Social Media

Compania are un cont de Facebook, Twitter sau Linkedin? Ne ocupam de asocierea acestora cu site-ul dvs.

BLOG

integram un blog modern cu acelasi design ca site-ul principal pentru a putea publica stiri, noutati din interiorul companiei sau oferte speciale.

Google recomanda responsive

Fa-ti site-ul optimizat pentru toate dispozitivele.

Lansam afaceri de succes inca din 2007 !

Suntem nerabdatori sa ne spuneti ideea dvs, sa oferim sfaturi si sa lucram impreuna la dezvoltarea si implementarea acesteia.

+ alte functionalitati si servicii :

Punem la dispozitie cu cele mai bune servicii in domeniu pentru clientii nostri

1

MENTENANTA SI GARANTIE

Ce este mentenanta? Noi o numim o garantie, garantia ca site-ul companiei tale va fi intotdeauna functional si pregatit pentru a le oferi vizitatorilor informatia pe care acestia o cauta..

2

SUPORT TELEFONIC

Pentru a rezolva in timp util orice problema pe care o intampinati, avem o echipa de tehnicieni care ofera suport in timp real, atat prin email cat si telefonic.

3

CONSTULTANTA GRATUITA

Realizarea site-ului este doar un simplu pas in acest drum catre succesul online al companiei dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu privire la informatii referitoare la pasii de urmat pentru promovare

+ Ce sisteme de administrare a continutului folosim ?

Lucram cu cele mai puternice platforme CMS existente la ora actuala 

Fie ca va doriti un site web simplu, de prezentare sau unul complex, cu module personalizate, putem implementa un sistem de management al continutului care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.Administati-va propriul site web usor, fara a avea nevoie de cunostinte tehnice.
Folosim sisteme de management al continutului puternice,  fiind experti in a lucra cu cele mai utilizate platforme open-source: WordPress si Joomla.

Ne contactati

01

Stabilim detaliile

02

Incepem proiectul

03

Facebook

Google+

TOP