Dintre toate mijloacele si instrumentele de marketing online,  optimizarea pentru motoarele de cautareSEO asigura cea mai buna rentabilitate a investitiei.

     Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare ( in principal Google, folosit in proportie de peste 90% dintre utilizatorii din Romania) sau pe scurt SEO este un serviciu extrem de important.
     Finalitatea sa consta in plasarea site-ului cat mai sus in listele rezultatelor de cautare afisate in motorul de cautare (pe prima pagina, chiar printre primele locuri) dupa anumite cuvinte cheie.     Astfel, traficul venit din motoarele de cautare va deveni important si va genera actiuni sporite din partea vizitatorilor cuantificabile (vizite, pagini deschise, comenzi plasate, solicitari de informatii, etc). 

Optimizarea SEO pentru site o facem tinand cont de concurenta existenta in zona de activitate a beneficiarului si de domeniul sau de activitate.
Rezultatele procesului de optimizare site (SEO) sunt vizibile in timp, de regula dupa 1 pana la 6 luni de la implementarea sa insa eficienta sa este pe termen indelungat.

Procesul de optimizare site pentru motoarele de cautare trebuie sa fie o preocupare permanenta inca din stadiul de proiect! Atingerea unei pozitii bune trebuie apoi mentinuta prin actiuni de consolidare SEO

Un serviciu de optimizare site (SEO) bine facut genereaza de multe ori rezultate mai bune decat o campanie de promovare online care este mult mai costisitoare.

SUNTETI INTERESAT DE OPTIMIZARE SEO ?

Solicitati acum o oferta de pret personalizata !

Optimizarea SEO pentru site o facem tinand cont de concurenta existenta in zona de activitate a beneficiarului si de domeniul sau de activitate.
Rezultatele procesului de optimizare site (SEO) sunt vizibile in timp, de regula dupa 1 pana la 6 luni de la implementarea sa insa eficienta sa este pe termen indelungat.

Procesul de optimizare site pentru motoarele de cautare trebuie sa fie o preocupare permanenta inca din stadiul de proiect! Atingerea unei pozitii bune trebuie apoi mentinuta prin actiuni de consolidare SEO

ACȚIUNILE SEO SE ÎMPART ÎN DOUĂ CATEGORII:

ON

PAGE

Va facem site-ul usor de navigat si usor de indexat in Google. Ii aducem imbunatatiri ale continutului, vitezei de incarcare si performantei astfel incat sa faca diferenta in comparatie cu celelalte site-uri concurente.

Analiza tehnică

Sau auditul tehnic, prin care se identifică factorii care blochează indexarea şi poziţionarea site-ului.

Analiza concurenta

a site-urilor la care ne raportam, în permanenţă, în timpul unei campaniei

Strategia de cuvinte cheie

integrarea expresiilor definitorii pentru activitatea site-ului, în conţinutul acestuia, la nivel de URL-uri, meta tag-uri, continut textual, linkuri si imagini

Sistem intern de link-uri

Foarte important, întrucât facilitează accesul pe site atât motoarelor de căutare, cât și vizitatorilor.

OFF

PAGE

Un profil natural de link-uri iti va aduce beneficii importante pe termen lung. Colaboram cu sute de bloggeri si care sunt gata sa scrie lucruri minunate despre brand-ul tau, serviciile sau produsele oferite.

Social bookmarks

Crești brand, ai vizibilitate acolo unde e toată lumea și aduci trafic către site.

Articole

Informatia construita corespunzator se poate raspandi rapid si totodata sa audiente interesate de serviciile oferite

Link building

Link-urile de calitate sunt un factor important in determinarea pozitiei in rezultatele cautarilor

Brandurile mari sunt pe prima pagina in Google

61%

din clickurile facute intr-o cautare pe Google merg catre primele 3 rezultate organice (neplatite)

92%

dintre utilizatorii de internet din Romania folosesc un motor de cautare pentru a gasi un business local

67%

dintre acestia considera ca pozitionarea unui brand pe prima pagina Google reflecta importanta brand-ului

74%

dintre utilizatorii de internet din Romania se asteapta ca brand-urile adevarate sa apara pe primele pozitii in Google

Alte optiuni incluse in pachetul de optimizare ...

Keyword Research / Strategie

  • Alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie este un element de baza in procesul SEO. Va putem ajuta in conceperea strategiei si in alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie, astfel veti fi sigur ca veti primi pe site doar vizitatori interesati de produsele sau serviciile oferite.

Rapoarte de activitate

  • Va furnizam lunar rapoarte de pozitionare in motoarele de cautare in baza cuvintelor cheie, rapoarte privind evolutia traficului si alte date care va ajuta sa intelegi cat mai bine ce facem si sa aveti un control foarte bun al evolutiei site-ului in motoarele de cautare

MONITORIZARE CAMPANIE SEO

Cu ajutorul infrastucturii de monitorizare SEO de care dispunem, putem masura impactul pe care actiunile intreprinse in strategia SEO le au in campania dumneavoastra. Astfel, luam decizii rapide si adaptam in mod dinamic strategia de optimizare, pentru a obtine cele mai bune cresteri.

Segmentarea traficului not-provided

Trafic brand vs. trafic non-brand

Masurarea pozitiilor pentru cuvintele cheie

Vizibilitatea in raport cu principalii competitori

De ce sa optati pentru un site creat de Websic ?

Pentru ca produsele noastre (Activ CMS de exemplu) sunt dezvoltate urmarind principiile de bune practici de optimizare web: cod software ‘curat’ si de dimensiuni cat mai mici, pentru o incarcare rapida si fara erori a site-ului, o buna proportie intre continutul text si imagini, facilitati privind atasarea de etichete (taguri).
Majoritatea serviciilor noastre incorporeaza inca din start componente importante de optimizare online, fara a mai fi nevoie sa reveniti ulterior cu pachete SEO importante si costuri suplimentare mari.

FACEBOOK

Google+

TOP