Optimizare SEO cu rezultate vizibile

Stim ca optimizarea SEO are un rol strategic in dezvoltarea pe termen lung a unui business de aceea pentru servicii de optimizare oferim exclusivitate pe nisa in care iti desfasori activitatea.

Optimizare SEO

Cu optimizarea SEO potrivita site-ul tau poate ajunge in top 10 rezultate google !

Optimizarea SEO reprezinta in acest moment singura modalitate prin care poti fi prezent pe termen indelungat in cea mai eficienta locatie publicitara din lume – prima pagina de cautare Google

Dintre toate mijloacele si instrumentele de marketing online, optimizarea pentru motoarele de cautareSEO asigura cea mai buna rentabilitate a investitiei.

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare ( in principal google, folosit in proportie de peste 90% dintre utilizatorii din Romania) sau pe scurt SEO este un serviciu extrem de important.

Finalitatea sa consta in plasarea site-ului cat mai sus in listele rezultatelor de cautare afisate in motorul de cautare (pe prima pagina, chiar printre primele locuri) dupa anumite cuvinte cheie.Astfel, traficul venit din motoarele de cautare va deveni important si va genera actiuni sporite din partea vizitatorilor cuantificabile (vizite, pagini deschise, comenzi plasate, solicitari de informatii, etc).

Optimizarea SEO pentru site o facem tinand cont de concurenta existenta in zona de activitate a beneficiarului si de domeniul sau de activitate.
Rezultatele procesului de optimizare site (SEO) sunt vizibile in timp, de regula dupa 1 pana la 6 luni de la implementarea sa insa eficienta sa este pe termen indelungat.

Procesul de optimizare site pentru motoarele de cautare trebuie sa fie o preocupare permanenta inca din stadiul de proiect! Atingerea unei pozitii bune trebuie apoi mentinuta prin actiuni de consolidare SEO

Brandurile mari sunt pe prima pagina in Google

Procesul SEO este, pe cat de important pe atat de complex si, pentru ca ia in calcul aproape toate aspectele unui business, este indicat sa fie implementat in mai multe etape, de aceea dezvoltam o strategie de optimizare potrivita pentru business-ul tau si ne concentram sa obtinem rezultate care sa se mentina in timp.

Optimizare Website pentru Google

Facuta cum trebuie, o optimizare SEO iti aduce site-ul in primele pagini de cautari; asta inseamna trafic, iar traficul duce la lead-uri ce se pot transforma apoi in clienti. Tintind spre rezultat, trebuie sa urci treptele catre interesul clientilor tai.

ON

PAGE

Analiza tehnică

Sau auditul tehnic, prin care se identifică factorii care blochează indexarea şi poziţionarea site-ului.

Analiza concurenta

a site-urilor la care ne raportam, în permanenţă, în timpul unei campaniei

Strategia de cuvinte cheie

integrarea expresiilor definitorii pentru activitatea site-ului, în conţinutul acestuia, la nivel de URL-uri, meta tag-uri, continut textual, linkuri si imagini

Sistem intern de link-uri

Foarte important, întrucât facilitează accesul pe site atât motoarelor de căutare, cât și vizitatorilor.

OFF

PAGE

Social bookmarks

Crești brand, ai vizibilitate acolo unde e toată lumea și aduci trafic către site.

Articole

Informatia construita corespunzator se poate raspandi rapid si totodata sa audiente interesate de serviciile oferite

Link building

Link-urile de calitate sunt un factor important in determinarea pozitiei in rezultatele cautarilor

01

Auditul site-ului si analiza de cuvinte cheie

Website-ul este punctul de plecare in orice strategie de optimizare SEO. Acesta trebuie optimizat in conformitate cu cerintele oferite de Google. Aceste cerinte sunt completate cu know-how-ul echipei noastre cu peste 7 ani de experienta in domeniu, care vor oferi un plus de optimizare la nivelul website-ului, printr-un audit de usability (experienta utilizatorului in site) si user experience.

Cuvintele cheie, subiectul principal in jurul caruia se contureaza optimizarea SEO, trebuie alese cu mare atentie. Acestea trebuie sa fie relevante pentru domeniul site-ului promovat. Doar asa, succesul unor servicii SEO poate sa fie unul rasunator. Echipa noastra ofera o cercetare complexa ale cuvintelor cheie, dintre care le vom alege doar pe cele mai relevate, care, teoretic, pot transforma orice vizita in conversie.
02

Optimizare SEO On-page

In acesta etapa echipa noastra implementaza toate modificarile agreate in prima etapa. Acest pas are rolul de a crea un site web curat, care sa aiba o viteza mica de incarcare si care sa ofere utilizatorilor o experienta pe masura.

  Cuvintele cheie vor fi adaugate cu atentie in tag-uri precum „meta title” si „meta description”, dar si in alte elemente principale ale site-ului precum heading-urile (H1, H2, … ,H5) cat si descrierea alternativa a imaginilor (ALT tag).
03

SEO Off-page si Link building

Campaniile de link–building sunt, in fapt, un proces prin care site-ului ii este creat un profil de link-uri directe, provenite de la site-uri relevante domeniului de activitate in care activeaza. Echipa noastra de copywriteri vor scrie texte unice pe care le vom publica pe site-uri cu o notorietate ridicata. Acesta este cea mai sigura metoda prin care site-ul poate creste natural, fara a deranja algoritmii de penalizare Google.
04

Monitorizarea si interpretarea rezultatelor

Acesta etapa este, din punctul nostru de vedere, cea mai importanta. Aici putem evalua daca optimizarile pe care le-am facut ne-au avantajat, daca strategia de link-building da roade sau daca clientul nostru primeste zilnic conversii provenite din mediul organic.

Pentru ca transparenta trebuie sa existe in orice relatie B2B, atunci, noi, oferim rapoarte lunare detaliate, in care puteti sa vedeti pozitiile detinute de cuvintele cheie stabilite si cum evolueaza, modificarile de pozitii de la luna la luna, traficul generat de campanie si numarul de conversii pe care mediu organic l-a generat.

POZITIONARI DE TOP

Daca afacerea ta nu e intre primele rezultate din Google, Facebook, Yahoo , nu existi ! Motoarele de cautare actualizeaza permanent rezultatele si algoritmii astfel incat sa afiseze cele mai relevante site-uri.

CRESTERI VIZIBILE

suntem dependenti de cifre si statistici. Ele ne ajuta sa luam cele mai bune decizii si sa intelegem comportamentul vizitatorilor. Din acest motiv agentia noastra de marketing online are in componenta numai oameni certificati de Google.

Alte optiuni incluse in pachetul de optimizare ...

Keyword Research / Strategie

  • Alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie este un element de baza in procesul SEO. Va putem ajuta in conceperea strategiei si in alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie, astfel veti fi sigur ca veti primi pe site doar vizitatori interesati de produsele sau serviciile oferite.

Rapoarte de activitate

  • Va furnizam lunar rapoarte de pozitionare in motoarele de cautare in baza cuvintelor cheie, rapoarte privind evolutia traficului si alte date care va ajuta sa intelegi cat mai bine ce facem si sa aveti un control foarte bun al evolutiei site-ului in motoarele de cautare

Un serviciu de optimizare site (SEO) bine facut genereaza de multe ori rezultate mai bune decat o campanie de promovare online care este mult mai costisitoare.

"It is not the job of search engine optimization to make a pig fly. It is the job of the SEO to genetically reengineer the Web site so that it becomes an eagle"

SOLICITATI UN AUDIT SEO

Va suntem la dispozitie prin oricare din metodele de contact de pe site

ENJOY 15% OFF

Sign up to receive the latest offers and news in industry.

Offer valid only for new email subscribers. Enter your email address and receive 15% off your first order and a promo code will be sent to your inbox. Exclusions apply.

TOP