Kdgtravel.ro

Suntem societate ce activeaza in domeniul serviciilor de transportalcatuita dintr-o echipa dinamica si cu experienta, ce are ca scop satisfacerea cerintelor cele mai exigente ale clientilor nostri. Serviciile de transport oferite sunt de cea mai buna calitate si respecta cele mai inalte standarde de profesionalism si calitate.

KDGTRAVEL este cea mai importantă agenție de transport din zona de sud-est a țării.

Înființată în 1992, KDGtravel a crescut alături de clienții ei, ajungând, în prezent, să fie capabilă să înțeleagă și apoi să satisfacă orice nevoie a dumneavoastră in materie de transport persoane, colete sau auto pe platforma.

Rețeaua noastră în continuă expansiune ne permite să oferim cele mai mici prețuri de pe piață, totul la cel mai înalt nivel de calitate. Principalul serviciu pe care îl oferim este reprezentant de transportul cu microbuze moderne de la adresa la adresa, grație rețelei noastre extrem de bine pusă la punct.

KDGtravel mai ofera si alte servicii precum :

Transport turistic transport aeroport sau inchirieri microbuze, platforme sau remorci in regim RENT-A-CAR
Societatea noastra va ofera spre inchiriere microbuze cu o capacitate de transport de 21 sau de 9 locuri , dotate cu sistem de incalzire auxiliar tip webasto, aer conditionat, scaune tip turist, sistem audio HI-FI, spatiu mare pentru bagaje.

Pe viitor, compania intentioneaza asigurarea unor servicii complete clientilor sai, precum si dezvoltarea de activitati conexe transportului de persoane, care sa contribuie la sporirea eficientei, dar si la reducerea costurilor operationale si cresterea continua a nivelului serviciilor.

  • CLIENT Kdgtravel.ro
  • YEAR 2017
  • WE DID Creare site, promovare adwords, promovare facebook
  • CATEGORY
  • TAGS