Trans-Speed.ro

Suntem o companie creata pentru a oferi cele mai bune servicii de transport persoane sau curierat local, national,international si dedicat. Suntem la dispozitia clientilor nostri cu servicii de calitate, adaptandu-ne permanent la standardele pietei si cerintele clientilor.

Gama larga a serviciilor oferite, calitatea acestora, flexibilitatea, capacitatea noastra de adaptare la necesitatile specifice ale clientilor precum si tarifele reduse oferite, au facut din speedline o firma de succes.

Provocarea noastra permanenta consta in cautarea modalitatilor prin care am putea oferi clientilor nostrii servicii de calitate si promptitudine. Fiecare dintre serviciile prestate are un caracter independent si profesional.

 

Compania noastra se mandreste cu numeroasele servicii pe care le-a oferit mereu clientilor sai. Serviciul nostru de coleterie internationala pe ruta ROMANIA – GERMANIA este pus acum la dispozitia dumneavoastra.

La transportul coletelor compania noastra ofera siguranta, seriozitate si preturi fara concurenta. Totodata garantam responsabiliate si rapiditate in livrarea coletului catre destinatie.

 

Compania a fost Infiintata in anul 2016, are ca activitate principala transportul de persoane , marfuri dar si autovehicole pe platforma international pe ruta ROMANIA – GERMANIA prin curse sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural

Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre, ci si responsabilitatea fata de fiecare transport international in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Adaptarea la cerintele pietei se face din mers, respectand atat profilul clientilor, cat si valoarile companiei. Prin atitudinea pozitiva pe care am adoptat-o, am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri.

 

Taseele sunt usor flexibile , reusind astfel sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri.

Transportul se realizeaza cu microbuze moderne de 8+1 locuri iar pe parcursul calatoriei o sa beneficiati de conditii ce va asigura tot confortul dorit :

– scaune individuale reglabile
– aer conditionat
– spatiu pentru bagaje

Pentru noi si clientii nostri distantele nu mai sunt o problema, deoarece cursele sunt extrem de rapide si se desfasoara in conditii de maxima siguranta

  • CLIENT http://trans-speed.ro/
  • YEAR 2015
  • WE DID Creare site web. promovare adwords, promovare facebook
  • CATEGORY
  • TAGS