Promovează-te DIRECT audienței

Pe cea mai mare rețea de socializare din lume.

Folosește-te de potențialul Facebook

Facebook este cea mai mare rețea socială din lume – Are aproape 2 miliarde de persoane înregistrate la nivel global și aproximativ 8.5 milioane de utilizatori doar în România.

Cu ajutorul anunțurilor promovate în Facebook vei putea targeta direct persoane reale, interesate de serviciile sau produsele tale, segmentându-i după: sex, vârstă, locație, hobby-uri sau interese.

Toate aceste elemente fac un anunț să fie promovat doar oamenilor care sunt direct interesați, excluzându-i pe cei care nu îți pot aduce beneficii.

Aplicăm soluțiile optime

Recomandăm acțiunile necesare pentru creșterea vizibilității companiei tale prin promovare pe Facebook în funcţie de obiectivele avute, specificul firmei şi concurenţă.

Obținem rezultate

Paginile se remarcă prin atractivitate tradusă într-un număr mare de like-uri, distribuiri şi o rată mare de penetrare. Rezultatele sunt în timp real iar strategia poate fi oricât schimbată în funcţie de tendinţe.

PROMOVARE PRIN SOCIAL MEDIA

Social Media Marketing nu e neapărat cel mai ușor de măsurat și optimizat dintre toate canalele de marketing, dar este în mod sigur un mediu digital puternic care te poate ajuta să îți promovezi (și vinzi) produsele, ideile sau serviciile și să ajuți utilizatorii (și clienții) în luarea deciziilor.

Dacă folosești o strategie inteligentă bazată pe țeluri, abordând campania în mod creativ și identificând reclamele (și postările) care ajung la audiență, construiești experiențe interactive, inteligente și frumoase, SMM te poate ajuta să îți atingi întregul potențial și țintele propuse. Pentru ca brandurile și utilizatorii să coexiste în armonie pe platformele sociale, e recomandat să nu bombardați cu reclame și să păstrați onestitatea socială.

În funcție de rezultatele pe care le dorești, poți avea țeluri specifice de atins și ar trebui să știi unde își petrec clienții cel mai mult timp (pe care platformă socială) și ce platformă îți satisface cel mai bine nevoile.

Promovare Facebook

Construiește atractivitatea paginii cu anunțuri promovate și reclame

 • Obține clickuri pentru site cu reclame direcționate spre audiența țintă
 • Obține mai multe conversii ale apelurilor (in)direct
 • Încurajează și promovează instalarea de aplicații
 • Organizează o competiție, promovare sau scădere de preț
 • Promovează evenimente
 • Măsoară împactul reclamelor prin click-uri catre site și click-uri convertite
 • Promovează evenimente și urmărește răspunsurile
 • Implementarea eficienta a campaniei;
 • targetarea eficienta bazata pe nevoile pietei si pe identificarea corecta a targetului produselor si a serviciilor pe care le promovezi;
 • crearea unor texte de promovare eficiente;
 • urmarirea si eficientizarea ratei de conversie;
 • pastrarea unei eficiente maxime pentru bugetul companiei,
 • astfel incat campaniile sa fie profitabil

Ce facem pentru dumneavoastra ?

 • Creem paginile de Facebook si Google+, LikedIn, Youtube si twitter;
 • Personalizam paginile cu cover photo si poza de profil relevante;
 • Cream taburi care sa ajute la: prezentarea companiei, a catalogului, a serviciilor, a site-ului sau care sa ajute la generarea de leaduri sau colectarea de adrese de email;
 • Cream cel putin o postare zilnica pe pagina de Facebook si Google+ (inclusiv in weekend), postari create special pentru afacerea ta, tinand cont de ceea ce ii intereseaza pe potentialii clienti;
 • Ne implicam in crearea unei comunitati si stabilirea interactiunii cu fanii in timp real;
 • Comunicam noutatile oferite de catre compania dumneavoastra imediat cum acestea apar;
 • Asiguram generarea de trafic relevant pe site-ul dumneavoastra din retelele sociale;
 • Oferim consultanta continua pentru generarea de vanzari si leaduri prin intermediul retelelor sociale.

Paginile de Facebook sunt un instrument eficient pe care companiile îl pot folosi pentru a interacționa cu cei ce le sunt deja clienți, dar pot atrage și noi consumatori prin prezentarea inteligentă a produselor și serviciilor pe care le oferă.

Daca nu ai o pagină de Facebook, vom realiza împreuna conceptul creativ și îl vom implementa. Odată creată pagina, aceasta va necesita adminstrare și investiții în promovarea conținutului, însemnand:

 • realizarea conținutului ce urmează a fi publicat pe pagina de Facebook;
 • real time marketing – adaptarea conținutului publicat pe pagina de Facebook în funcție de evenimentele importante și relevante industriei în care activezi.
 • interacțiunea cu fanii ce aleg să comunice folosind pagina de Facebook;
 • atragerea de noi fani prin promovarea conținutului publicat pe pagină.

În plus, putem consilia pe cineva din echipa ta pentru a administra pagina de Facebook.

În funcție de obiectivele stabilite pentru prezența pe Facebook, vom concepe cea mai potrivita strategie, al cărei focus să fie către obținerea în mod eficient a unor rezultate durabile.

Primul pas în realizarea strateigiei privind prezența și promovarea pe Facebook îl constituie identificarea nevoilor ce dorim a fi satisfăcute către publicul țintă căruia am ales să ne adresăm. Continuăm prin exploatarea tuturor opțiunilor și avantajelor oferite de platformă pentru prezentarea conținutului către audientța selectată și promovarea materialelor publicate pentru a asigura o expunere cât mai mare a mesajului, fie că vorbim de materiale informative-educaționale, ori oferte promoționale.

Pe Facebook click-urile pot fi uşor transformate în fani şi fanii în clienti.

Prin promovarea Postărilor şi alegerea ad-urilor potrivite în funcţie de audienţă, putem face cunoscute cele mai noi promoţii şi campanii pe care le oferi, putem atrage potenţiali clienţi şi îi putem fideliza pe cei deja existenţi.

Atunci când promovezi un produs sau un serviciu pe Facebook şi doreşti ca publicul să întreprindă o anumită acţiune, de exemplu să cumpere un anumit produs, să completeze un formular de contact, să se aboneze la newsletter, noi putem monitoriza activităţile realizate de utilizatorii aduşi din campaniile noastre pentru a identifica mesajele ce au generat conversii.

Retargeting-ul a devenit o componentă obligatorie pentru fiecare campanie de marketing ce se doreşte performantă întrucât prin acest serviciu 98% dintre vizitatorii unui website ce nu au convertit la prima vizita au fost reabordaţi şi o mare parte dintre aceştia au fost transformaţi în clienţi.

De exemplu, serviciul de retargeting îţi permite să le trimiţi celor ce au cumpărat online un anumit produs sau au contractat un anumit serviciu, un mesaj de mulţumire  sau le poţi recomanda cele mai noi promoţii pentru accesoriile sau produsele aparţinând aceleaşi categorii de produse.

De asemenea,  cei ce au încetat să îţi mai viziteze website-ul în ultima perioadă de timp, pot fi invitaţi să revină pentru a descoperi cele mai recente oferte sau cupoane de fidelizare, discounturi preferenţiale.

Platformele social media oferă o multitudine de oportunităţi de targetare celor ce doresc să îşi creeze o reputaţie solidă în mediul online. Cu o strategie bine stabilită, utilizând nu doar Facebook, ci și publicitatea prin Google AdWords şi LinkedIn Ads, menţinem publicul tău ţintă implicat şi interesat de afacerea ta.

Serviciile de performance advertising –  Google AdWords, Facebook Ads şi LinkedinAds – reprezintă o componentă esenţială a promovării afacerii tale către un public cât mai larg, interesat de produsele şi serviciile pe care le oferi.

Toate cele 3 instrumente de promovare online se întrepătrund şi asigură premizele necesare pentru setarea unei campanii dinamice şi eficiente, al cărei scop principal este dorinţa de a prezenta produsele și serviciile tale unui public cât mai larg, având drept rezultat final transformarea acţiunilor utilizatorilor în prospecți.

TOP